Mød nogle af vores kunder

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er meget stolte af vores kunder og det samarbejde, vi har med dem. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse. Det samme gælder for dig og din virksomhed, hvis vi vælger at starte et samarbejde. Derfor kan det være rigtigt rart at få en fornemmelse for, hvordan det er at samarbejde med os. Det har vi bedt nogle af vores nuværende og tidligere kunder om at hjælpe med fortælle. 

Certification symbols

“Fagligheden er høj, samarbejdet er systematiseret og struktureret, og vi kender udgifterne hver måned” 

“Vi kontaktede QA MED Solutions, fordi vi i Eyemind havde brug for den lovpligtige PRRC-funktion. Derfor googlede vi simpelthen PRRC og var så heldige, at vi fandt QA MED, som vi har haft et både fagligt og personligt rigtigt godt samarbejde med. 

Som PRRC har QA MED løbende gennem månedlige møder og også ad hoc givet os feedback på vores QMS, så det lever op til kravene i MDR. Når vi har opdateret vores udstyr, har vi talt ændringerne igennem og dermed sikret at processen følger reglerne. QA MED har også løst opgaver ud over at være PRRC som at være klinisk evaluator på vores kliniske evaluering. 

Som ny producent af medicinsk udstyr har vi haft en tendens til at komplicere vores QMS med mange og indviklede dokumenter. Her har QA MED været med til at gennemskue og forenkle procedurerne. Vi er desuden ved at omlægge til ekstern produktion, derfor skal mange dokumenter opdateres til den nye proces. Her er det virkelig godt at have erfarne øjne på opgaven, der kender vejen og kan hjælpe med at beskrive processerne på en måde, vi ikke kan. Man lærer noget nyt ved hvert eneste møde med QA MED.  

Det er en stor fordel, at samarbejdet er abonnementsbaseret, så vi kender den månedlige udgift. Vi er også rigtig glade for de månedsmails, der fortæller, hvad vi skal fokusere på den pågældende måned, så vi ved hvad vi skal gennemgå med vores PRRC. På den måde holdes vi i hånden og glemmer ikke de opgaver, der bare skal leveres på. 

Vi vil bestemt anbefale QA MED Solutions, fordi fagligheden er høj, samarbejdet er systematiseret og struktureret, og vi kender udgifterne hver måned – med mulighed for tilkøb. Samt ikke mindst fordi det er sådan nogle både kompetente og virkelig sympatiske mennesker, som vi også har grint en masse med.” 

Kim Søborg, CEO og partner, EYEMIND ApS 

“Jeg følte mig godt klædt på til inspektionen”

Der blev skabt struktur og overblik over, hvad vi specifikt manglede, så jeg vidste, hvor jeg skulle starte og slutte og nogen, der kunne fortælle mig, hvor lang tid det tager. 

Det var rart at føle at andre havde overblikket, så jeg kunne fokusere på opgaverne og driften – og samtidig få status på, hvad der mangler, og hvor langt jeg er nået. 

Det var nyt for mig – og det er også nyt for mange andre. Derfor var det trygt at blive vejledt af QA MED Solutions, som har prøvet det før, og som også har prøvet at vejlede andre, som det er nyt for. 

Jeg følte mig godt klædt på til inspektionen. Det handler ikke om at slippe gennem nåleøjet, men om at få skabt en struktur og en handleplan, så jeg ved, hvad der fremadrettet skal gøres – så jeg kan være endnu mere klar til et besøg næste gang. 

Jeg vil meget gerne anbefale QA MED Solutions til andre, der står i samme situation som os. 

Ditte Okkels Alici, ejer,  Seniorpleje 

 

“Vi fik styr på PMS kravene i MDR”

QA Med Solution frembragte en tydelig, klar og præcis præsentation af PMS kravene til MDR, herunder hvordan artikler og annex skal tolkes, hvordan kravene effektivt kan beskrives i kvalitetsstyringssystemet (med plan for PMS aktiviteter, f.eks. PMS plan og PSUR/PMSR) samt prioritering for kommunikation af PMS outcome til relevante interessenter (f.eks. risk management, CAPA, vigilance, m.v).

Endvidere var der mulighed for at vidensdele sine PMS erfaringer og diskutere / interagere med andre ligesindede PMS specialister.

Jeg kan varmt anbefale at deltage i et webinar hos QA MED Solutions, både pga. det høje kvalitative indhold anført af Rikke, som let formår at oversætte lovgivningen og pga. muligheden for at netværke.

Søren Møller Madsen, Triolab A/S – Salgs- og Markedschef