Ledig stilling: Har du sygeplejefaglig baggrund og erfaring med regulatorisk arbejde indenfor medicinsk udstyr? Så har vi måske en stilling til dig.

qa med solutions logo

Privatlivspolitik

Vi hjælper med opgaver som:
Certification symbols

GDPR og Privatlivspolitik hos QA MED Solutions ApS

Udgiver

QA MED Solutions ApS
Strandvejen 14, 1
CVR: 38222031
+45 51702265
rikke@qamed.dk
Dataansvarlig: Rikke Nygaard

 

Introduktion

Der er forskellige retningslinjer, love og regler, som vi helt naturligt overholder, når det gælder persondata. Der er blandt andet:

  • EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR)
  • Cookieloven
  • Markedsføringsloven
  • Regnskabsloven

 

Men når dagen er omme, skal du vide, at vi først og fremmest vil gøre vores for, at dine data bliver behandlet med omhu og forsigtighed. Ikke kun af juridiske grunde, men i allerhøjeste grad også af moralske.

Det her er QA MED Solutions privatlivs- og cookiepolitik, der beskriver, hvordan vi behandler de persondata, vi indsamler og opbevarer.

 

Hvad er persondata?

Persondata er ifølge EU: Enhver information, der kan relateres til en identificeret person, eller data der direkte eller indirekte kan identificere en person. Det er med andre ord data, der kan identificere en bestemt person. Det kan være alt fra navn, adresse og e-mail til cpr-numre, billeder og straffeattester.

 

Hvilke typer af persondata opbevarer vi i QA MED Solutions (og hvorfor)

Vi gemmer kun persondata for at kunne yde en bedre service og blive bedre til det, vi gør. Og vi gemmer kun lige præcis de data, vi har brug for.

  • Når du tilmelder dig vores mailliste (nyhedsbrev), gemmer og bruger vi de data, du har givet os ved hjælp af Simplero.
  • Når du besøger vores website indsamler vi anonyme data via Matomo Analytics
  • Når du er kunde hos os gemmer vi dine regnskabsoplysninger ved hjælp af regnskabsprogrammet E-conomic og betalingsløsningen CorePay, ligesom vi også gemmer dine persondata via vores databehandlere: ClickUp (projektstyringsværktøj), Simplero og Sharepoint (dokumenthåndtering).
  • Når du er ansat hos os, gemmer vi dine persondata via vores databehandlere: Dataløn (løn), North (pension), OneDrive (kontrakter), Gjensidige (forsikring), Jyske Bank (betalingstransaktioner) og BDO (revisor)

Hvor længe gemmer vi persondata her hos os?

Vi gemmer kun persondata (og alle andre typer af data i øvrigt) så længe, det er nødvendigt. Løn- og faktureringsoplysninger gemmer vi i op til 6 år.

 

Disse databehandlere hjælper os med at håndtere vores data:

  • Click up (Databehandleraftale indgået)
  • Dataløn (Databehandleraftale indgået)
  • Simplero (Databehandleraftale indgået)
  • Economic (Databehandleraftale indgået)
  • Corepay (Databehandleraftale indgået)
  • Stripe
  • Sharepoint
  • One Drive

 

Dataopbevaring

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, mistet, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Ved databrud vil alle vores registrerede brugere bliver kontaktet inden for 72 timer med besked om, hvilke data der er gået tabt, samt en vejledning til hvad de skal gøre ved det. Vores første prioritet i en sådan situation er at få lukket sikkerhedshullet for at skabe mindst muligt data-tab for brugerne.

 

Databeskyttelse

Vi sætter pris på din data, ligesom vi gør med vores egen, så vi beskytter vores (og din) data med følgende initiativer, som vi til enhver tid holder opdateret: Firewall, To-faktor login og uddannelse af personale via vores digitale sikkerhedspolitik.

Webstedets administratorer kan til enhver tid se og redigere den information, som brugerne har til rådighed i deres profiler.

Analytiske data arkiveres i ubestemt tid for at kunne se og følge vores online vækst samt forbedre vores aktivitet.

Vores kundekøbsarkiver arkiveres ud fra gældende dansk lovning.

 

Databrudsprocedurer

Vi benytter os af en opdateret firewall, som til enhver tid giver os besked, hvis vores sikkerhed er blevet brudt, omend dette er via brud i firewall eller et password breach – så bliver vi underrettet hurtigst muligt, hvorefter vi kan tage hånd om situationen.

 

Datarettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
  • Ret til berigtigelse (rettelse)
  • Ret til sletning
  • Ret til begrænsning af behandling
  • Ret til indsigelse
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

 

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte den dataansvarlige angivet øverst på denne side.

Du har i øvrigt ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

Særligt for dig, der søger et job hos os 

Vi tager glædeligt imod jobansøgninger med henblik på at vurdere om de matcher et ansættelsesbehov i vores virksomhed.  

Hvis du sender din jobansøgning til os, så er vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.  

Hvis du har sendt en uopfordret ansøgning, så vil vi med det samme vurdere om din ansøgning er relevant, og herefter slette dine oplysninger igen, hvis der ikke er et match.  

Hvis du har sendt en ansøgning til et opslået job, så vil vi bortskaffe din ansøgning i det tilfælde, at du ikke ansættes, og umiddelbart efter at den rette kandidat er fundet til jobbet. 

Hvis du indgår i et rekrutteringsforløb og/elleransættes til jobbet, så vil vi give dig særskilt information om hvordan, at vi behandler dine personoplysninger i denne forbindelse. 

 

Særligt for dig der tilmelder dig vores mailliste

For at kunne sende dig vores QA & RA Update har vi brug for dit navn og din mailadresse, så vi ved, hvem og hvortil vi skal sende vores mails. Vi arbejder med et dobbelt-optin, der sikrer, at du skal bekræfte din tilmelding, så vi er 100% sikre på, at du har givet os dit samtykke til at modtage indhold via vores mailliste. Du kan til hver en tid afmelde dig vores mailliste. Det gør du nederst i de mails, du modtager via vores mailliste. Eller du kan sende en e-mail til vibeke@qamed.dk så afmelder vi dig hurtigt og inden 48 timer på hverdage.

 

Særligt for dig der besøger vores hjemmeside

  • Analyseredskaber
    For at kunne give os den bedste indsigt og sammenligning af data for vores hjemmeside bruger vi følgende analyse redskaber, som tager udgangspunkt i ovenstående anonyme data: Matomo Analytics. Du har til enhver tid ret til ikke at blive inkluderet i vores analyser – dog sætter vi pris på, at du hjælper os med at gøre vores hjemmeside bedre, så vi kan forstå, hvad og hvor vi skal fokusere vores indsats.
  • Cookies
    Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil som gemmes på din computer, tablet eller mobil med det formål at genkende din enhed og huske dine indstillinger samt udføre statistik og målrette indholdet herefter. Cookies kan ikke indeholde skadelige filer som f.eks. virus eller andet. Du kan til enhver tid ændre dine cookieindstillinger her, samt se en beskrivelse af hvilke datalagring vi benytter i vores cookies via det lille tandhjul i nederste venstre hjørne af websitet. Ønsker du at slette dine cookies, kan du finde guides til dette her.

 

Opdateret 1. juli 2024