Kunderne har ordet

“Jeg har arbejdet sammen med Rikke om medicinsk udstyr i ca. 6 år og har altid fået super god og relevant sparring. Rikke er omhyggelig og grundig,
men har også en praktisk og pragmatisk tilgang.

Hendes viden om lovgivning på medicinsk udstyr er omfattende og jeg har fuld tillid til de oplysninger hun kommer med.”
onemed

Rikke Nygaard har gennem 2 år hjulpet OneMed med at opbygge et velfungerende Kvalitetsledelsessystem, hvor fokus har været at implementere regulatoriske krav i henhold til MDR og opnå ISO 13485-certificering.

Med høj faglig kompetence og bred viden har Rikke bidraget med både undervisning, ny læring og ikke mindst sikret den rette struktur i vores opgaveløsning.

Rikke har evnet at sætte sig ind i vores forretning, så vi kunne opbygge et anvendeligt og effektivt Kvalitetsledelsessystem som øger effektiviteten og sikrer produktsikkerhed i vores forretning. Kvalitetsledelsesprojektet er styret sikkert i mål i tæt samarbejde med Rikke.

Rikke har formået at omsætte viden og regulatoriske krav til OneMed’s hverdag, så Kvalitetsledelsessystemet er både velfungerende og giver mening for forretningen.

Hendes store faglighed og fantastiske personlighed har givet os rigtigt meget gennem de sidste to år, og et samarbejde med Rikke kan varmt anbefales.

Maja Fredgaard

Customer Service, Quality & Project Manager

Webshop