Kunderne har ordet

“Jeg har arbejdet sammen med Rikke om medicinsk udstyr i ca. 6 år og har altid fået super god og relevant sparring. Rikke er omhyggelig og grundig,
men har også en praktisk og pragmatisk tilgang.

Hendes viden om lovgivning på medicinsk udstyr er omfattende og jeg har fuld tillid til de oplysninger hun kommer med.”
onemed

Siden marts 2019 har vi anvendt Rikke Nygaard som konsulent i forbindelse med vores implementering af krav i hht. det nye MDR og siden hen også opgradering af vores kvalitetshåndbog til en ISO 13485 certificering.

Rikke har været en stor støtte i alle tvivlsspørgsmål, der har været undervejs. Rikke har med sin store viden omkring MDR, kunnet give os velovervejede og kvalificerede svar og løsninger, der hurtigt har bragt os videre i processen.

Takket være Rikkes fantastiske evner som projektleder har vi også løbende haft (og har) en stor sikkerhed omkring projektets fremdrift og hendes valg af projektstyringsværktøj har været en god støtte. I hele projektets levetid har hun været god til, at prioritere udfordringerne under hensyntagen til den fortsatte drift af forretningen – samtidig med at der implementeres ændringer til de vante arbejdsprocesser.

Både hendes personlighed og faglige dygtighed har gjort, at projektet på intet tidspunkt har mistet momentum og har betydet at alle har gået til opgaven med god energi.

 

Karin Jørgensen
Category & MDM Manager, OneMed

Webshop