Hent tjeklisten “MDR krav til PRRC rollen”

MDR har indført nye krav vedrørende PRRC (Person Responsible for Regulatory Compliance) ansvaret. Denne person spiller en afgørende rolle i at sikre, at producenter af medicinsk udstyr overholder de regler og kvalitetsstandarder, der er fastsat af EU.

Det kan, i nogle tilfælde, være svært at vurdere om man skal have sin PRRC internt eller om man skal outsource opgaven. En intern PRRC kan have bedre kendskab til virksomhedens produkter, processer og procedurer, hvilket giver mulighed for mere effektiv reguleringsstyring.

Der er dog tilfælde, hvor det kan anbefales at outsource opgaven. Små eller mellemstore virksomheder har muligvis ikke ressourcerne eller ekspertisen til at håndtere regulatoriske anliggender internt. I sådanne tilfælde kan det være værdifuldt at engagere sig med en ekstern partner med ekspertise i det regulatoriske. Disse fagfolk har den nødvendige viden og erfaring til at navigere i det komplekse regulatoriske landskab og sikre overholdelse af MDR-kravene.

Med vores tjekliste kan du se hvilke krav, der stilles til PRRC.

Få værktøjet ved at udfylde formularen herunder.

Når du klikker på knappen herover, modtager du straks en mail med download til dit dokument. Vi skrives ved snart.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du, at QA Med Solutions gemmer din mailadresse for at kunne sende dig emails. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Med dette værktøj får du:
  • Se grænsen for hvilken virksomhedsstørrelse der afgør om PRRC kan outsources eller ej
  • Få styr på hvilke opgaver en PRRC skal varetage
  • Vide hvilke kompetencer/uddannelse en PRRC skal dokumentere