Hent skabelonen til “Indsamling af MDR data” som distributør

Som distributør af medicinsk udstyr i EU er det afgørende at vedligeholde og indsamle nøjagtige produktdata for at sikre overholdelse af gældende lovgivning (MDR). De nødvendige data omfatter information såsom risikoklasse, varenumre, mærkning og eventuel IFU(Instructions for Use), holdbarhed, opbevaringsinfo, kontaktinfo til fabrikanten, certifikater fra leverandøren samt system for lagerstyring.

Indsamling og vedligeholdelse af produkt og leverandør data giver flere fordele for distributører. For det første understøtter det kravet om overholdelse af forordningen om medicinsk udstyr. For det andet, kan detaljerede produktdata give mulighed for at yde en bedre kundesupport. De kan hurtigt behandle forespørgsler, give relevant teknisk information og fejlfinde eventuelle problemer, der måtte opstå. Dette forbedrer kundetilfredsheden og opbygger tillid til distributørens ekspertise.

Ydermere muliggør nøjagtige produktdata effektiv lagerstyring, hvilket bidrager til at sikre at de rigtige produkter er på lager og tilgængelige, når det er nødvendigt.

Ved at indsamle og vedligeholde MDR data fra dine leverandører kan du som distributør sikre overholdelse af regler, forbedre kundesupport og få mulighed for mere effektiv lagerstyring. Ved at prioritere nøjagtige produktdata kan distributører skabe tillid, mindske risici og levere tjenester af høj kvalitet på det konkurrenceprægede sundhedsmarked.

Få værktøjet ved at udfylde formularen herunder.

Når du klikker på knappen herover, modtager du straks en mail med download til dit dokument. Vi skrives ved snart.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du, at QA Med Solutions gemmer din mailadresse for at kunne sende dig emails. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Med dette værktøj får du:
  • Få et overblik på hvilke data du har – og ikke har
  • Løbende udfylde og opdatere dine produkt-data – i et enkelt skema
  • Få styr på de vigtigste data der skal indhentes, når det gælder medicinsk udstyr