Hent tjeklisten “MDR Compliant Teknisk dokumentation”

Oprettelse og vedligeholdelse af teknisk dokumentation giver adskillige fordele for både producenter og brugere, herunder:

Overholdelse af lovkrav: Teknisk dokumentation, der overholder MDR-krav reducerer risikoen for sanktioner og markedsadgangsbarrierer.

Forbedret produktkvalitet: Korrekt dokumenteret teknisk information hjælper med at identificere og løse eventuelle problemer eller mangler hurtigt, hvilket fører til forbedret produktkvalitet.

Forbedret sikkerhed: Omfattende teknisk dokumentation gør det muligt for sundhedspersonale og brugere at forstå udstyrets funktionaliteter, korrekt brug og potentielle risici. Denne viden minimerer sandsynligheden for uønskede hændelser.

Effektiv post-markedsovervågning: Præcis teknisk dokumentation hjælper med post-market overvågningsaktiviteter, såsom overvågning af enhedens sikkerhed og ydeevne. Disse oplysninger hjælper producenterne med at opdage og løse eventuelle potentielle problemer omgående.

Med denne tjekliste kan du sikre dig at få opbygget en teknisk dokumentation, der indeholder de elementer, som er påkrævet af MDR. Ved at investere tid og kræfter i at opbygge og vedligeholde teknisk dokumentation sikrer du dermed overholdelse af lovgivningen, forbedrer produktkvaliteten, forbedrer sikkerheden og anvendelsen af udstyret og gør post-market overvågning mere effektiv.

Få værktøjet ved at udfylde formularen herunder.

Når du klikker på knappen herover, modtager du straks en mail med download til dit dokument. Vi skrives ved snart.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du, at QA Med Solutions gemmer din mailadresse for at kunne sende dig emails. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Med dette værktøj får du:
  • Sikre overholdelse af MDR krav
  • Få en struktur i din tekniske dokumentation, der giver mening i forhold til rækkefølgen i opbygningen
  • Få inspiration til din egen opbygning