Hent din GUIDE – “Sådan registrerer du dig som aktør i EUDAMED”

EUDAMED-databasen, udgivet af EU-Kommissionen, er et centralt informationssystem designet til at lette udvekslingen af ​​information om medicinsk udstyr i EU (EU). Det fungerer som et omfattende lager for data relateret til medicinsk udstyr, herunder deres registrering, kliniske undersøgelser, markedsovervågning og post-market overvågningsaktiviteter.

For at sikre gennemsigtighed og øge patientsikkerheden skal producenter, autoriserede repræsentanter, importører og andre økonomiske aktører registrere sig i EUDAMED-databasen. Denne registreringsproces giver dem mulighed for at indsende, få adgang til og administrere relevante oplysninger om deres medicinske udstyr gennem hele deres livscyklus.

Registrering i EUDAMED-databasen indebærer at følge en række specifikke trin. Vores guide giver et overblik over registreringsprocessen, herunder hvilken dokumentation du skal have klar undervejs.

Få værktøjet ved at udfylde formularen herunder.

Når du klikker på knappen herover, modtager du straks en mail med download til dit dokument. Vi skrives ved snart.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du, at QA Med Solutions gemmer din mailadresse for at kunne sende dig emails. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Med dette værktøj får du:
  • Få en trin-for-trin guide til selve registreringen
  • Se hvilken dokumentation der påkræves
  • Forstå de forskellige aktør-roller og hvordan de kan håndteres