Rådgivning på abonnement

Få adgang til QA MED Solutions online platform og de tre rollers komplette manualer med lavpraktiske vejledninger, konkrete og enkle skabeloner, tjeklister og trin for trin guides til hvad I helt præcist skal gøre, for at sikre at I lever op til lovgivningen og holder jeres organisation sikkert og effektivt kørende.


Gør det rigtige fra starten – så slipper du for at lave det om

Hvis du har en ressource internt, der kan udføre arbejdet, men ikke kender kravene, er dette den rigtige løsning for din virksomhed.

Med et abonnement får I adgang til vores læringsplatform med tre vel producerede og professionelle manualer med alle de nødvendige skabeloner og guides, for at leve op til jeres forpligtelser som FABRIKANT, IMPORTØR eller DISPTRIBUTØR.
Igennem et abonnement sikrer I, at I konstant er opdateret om nyheder eller ændringer i MDR og hvad det betyder for jer. Desuden får I mulighed for at få vejledning og tilkøbe ekstra hjælp til en billigere pris end vi normalt tager.
Har du brug for en mere skræddersyet abonnementsløsning, så skriv til os

Vær blandt de første der får besked og få indflydelse

Du kan få indflydelse på hvad vores forskellige abonnement pakker skal indeholde. Fortæl os, hvad du har brug for hjælp til, så vi kan blive endnu skarpere på at hjælpe dig i mål.

Du kan være den første til at få besked, når vores abonnement pakke åbner op for tilmelding. Så send os en besked og skriv “JA tak til info om abonnement”

Vores abonnementer

– kort fortalt

Værktøjerne og rådgivningen i vores abonnementer er brugbare på alle kompetanceniveauer i jeres virksomhed. Uanset hvilken størrelse økonomi og antallet af produkter I har, kan I bruge vores abonnement. Har I brug for hjælp til at vælge den pakke der passer bedst til jeres behov, så ring til os eller send en besked – så kontakter vi jer og guider jer i den rigtige retning. Eller prøv vores quiz.

NYHED

Vi åbner snart for DISTRIBUTØR pakken. Vil du være blandt de første, der modtager vores åbningstilbud, kan du skrive en besked til os. Så informerer vi dig om særlige fordele, for de første 10 der tilmelder sig vores abonnementsklub.

DISTRIBUTØR

FOR DIG DER ER DISTRIBUTØR AF MEDICINSK UDSTYR

DKK 1495 ex moms/mdr.

DISTRIBUTØR inkluderer

✓ MDR skabeloner

✓ Tjekliste til produktet 
✓ Tjekliste til LABEL og IFU
✓ Stamdataindsamling fra leverandør
✓ UDI vejledning
✓ Opbevaring og transport
✓ Vejledning til manglende overensstemmelse og korrigerende handlinger
✓ Reklamationer
✓ Op til 2 brugere 
Flere brugeradgange kan tilkøbes – kontakt os!

NYHED

Januar 2022 åbner vi for IMPORTØR pakken. Vil du være blandt de første, der modtager vores åbningstilbud med 10 % rabat, kan du tilmelde dig senest d. 10. december 2021.

IMPORTØR

FOR DIG DER ER IMPORTØR AF MEDICINSK UDSTYR

DKK 2495 ex moms/mdr.

IMPORTØR inkluderer

✓ MDR skabeloner

✓ Tjekliste til produktet 
✓ Tjekliste til LABEL og IFU
✓ Stamdataindsamling fra leverandør
✓ UDI vejledning
✓ Opbevaring og transport
✓ Vejledning til manglende overensstemmelse og korrigerende handlinger
✓ Reklamationer
✓ Oprettelse i Eudamed
✓ Op til 2 brugere 
Flere brugeradgange kan tilkøbes – kontakt os!

NYHED

Januar 2022 åbner vi for FABRIKANT pakken. Vil du være blandt de første, der modtager vores åbningstilbud med 10 % rabat, kan du tilmelde dig senest d. 10. december 2021.

FABRIKANT

FOR DIG DER ER FABRIKANT AF MEDICINSK UDSTYR

DKK 9995 ex moms/mdr.

FABRIKANT inkluderer

✓ MDR skabeloner

✓ Skabeloner til teknisk dokumentation
✓ Mulighed for 1/2 times opfølgning
✓ Virtuelt opstartsmøde
✓ Værktøjer til opbygning af kvalitetsledelsessystem
✓ Op til 2 brugere
Flere brugeradgange kan tilkøbes – kontakt os!

Kort om hvilke udfordringer et abonnement løser for dig, hvad du bl.a. lærer og hvilke fordele du får.

Forordningen for medicinsk udstyr

Få styr på det nu! Vi hjælper jer med et overblik og guider til at implementere og leve op til Forordningen for medicinsk udstyr

QMS - Kvalitetsledelsessystemer

Lær at opbygge eller beskrive et Kvalitetsledelsessystem eller lad os gøre det for jer. Trin-for-trin manualer, så I kan gøre det selv, eller komplet projektstyring og beskrivelse – kom sikkert i mål!

Spar tid og penge.

Lovgivning kan være en stor mundfuld for nogle. Vi synes det er sjovt, så I kan trygt overlade det til os, hvis I hellere vil gøre det som I er bedst til.

Altid opdateret på lovgivningen

Vi sikrer at I altid er opdateret på den nyeste lovgivning og de standarder som er vigtige for netop jeres virksomhed. Undgå fejl der kan få betydning for jer.

Overblik over hele organisationen og processen med vores abonnement

Vores værktøjer er let anvendelige og giver jer en rød tråd igennem hele din virksomheds processer – hvis I selv vil være hands-on.

Slip for ubehagelige overraskelser og tilbagekaldelser

Vær beredt og hav ro i maven, når I skal gennemføre en auditering eller tilsyn. Med vores abonnement får du rådgivning i sikre hænder.

Undgå at ødelægge dit salg af medicinsk udstyr

Vær sikker på, at I altid overholder gældende lovgivning og håndterer alle processer ifølge relevante forordninger og standarder.

Altid rådgivning lige ved hånden

Med vores abonnements-pakker bestemmer du selv, hvor tæt opfølgning du vil have. Du sparer penge, hver gang du har brug for hjælp med de indbyggede rabatter i vores abonnementer.
Webshop